Stomerij-Wasserette Clean Center

Locatie

Stomerij-Wasserette Clean Center
Ferdinand Bolstraat 7
Amsterdam, Noord Holland 1072 LA
Nederland
52° 21' 24.0048" N, 4° 53' 26.3256" E
Javascript is required to view this map.

website: www.cleancenteramsterdam.nl/

e-mail: cleancenter@upcmail.nl/

Wasserette-Stomerij Clean Center BV is een stomerij in Amsterdam waar u terechtkunt voor intensieve textielreiniging. Bij Wasserette-Stomerij Clean Center BV kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service tegen concurrerende prijzen.

Al onze professionele stomerijdiensten worden door ons vriendelijke personeel met persoonlijke aandacht verzorgd. Het schoonmaken van uw kleding staat bij ons vanzelfsprekend voorop. Volgens een veilige methode voor uw kleding en het milieu reinigen wij alle soorten textiel. Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en de laatste technieken, zodat wij altijd het beste resultaat kunnen waarborgen.

Vanuit een persoonlijke werkwijze zorgen wij voor uw kleren. In de loop der jaren hebben wij dan ook een groot vast en tevreden klantenbestand weten op te bouwen. Onze klanten weten immers dat als zij hun kleren laten schoonmaken door Wasserette-Stomerij Clean Center BV, het goed en met zorg gebeurt. Wilt u meer weten over onze stomerij in Amsterdam? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn uiteraard altijd bereid u verdere informatie te verschaffen.
Eigenaar: 
dhr. H.J. Peters
Adres: 
Ferdinand Bolstraat 7-9
Postcode: 
1072 LA
Plaats: 
AMSTERDAM
Telefoon: 
(020) 662 71 67
Fax: 
(0294) 28 57 15